Azonnal Kft. kapcsolat Céginfó Ügyfélszolgálat Ügyfélkapu Webmail On-line fizetés Segítség
  • Pénzvisszafizetési garancia a szolgáltatás teljes ideje alatt
  • Reklámmentes tárhely
  • Quad Xeon alapú szerverpark
  • Min. 99,5%-os rendelkezésreállás
  • Redundáns adattárolás
  • Napi adatmentés
  • Spam- és vírusszűrés
  • Gyors, rugalmas ügyintézés
Az Azonnal Kft. bankkártyaelfogadó
partnere az OTP Bank Nyrt.

Híreink

Tájékoztató szolgáltatásunkkal kapcsolatos változásokról

2012. november 01. csütörtök


2012. október 15-én cégünket megvásárolta Magyarország piacvezető webhoszting vállalkozása a MediaCenter Hungary Kft.

A MediaCenter Hungary Kft 100% hazai tulajdonú vállalkozás, amely 2004 óta van jelen a hazai hoszting piacon. A kecskeméti székhelyű cég több mint 16000 ügyfelet kezel, professzionális ügyfélszolgálattal és közel 100 szerveres szerverparkkal rendelkezik.

A tárhely szolgáltatást a következő napokban átköltöztetjük a MediaCenter infrastruktúrájára. A költöztetés eredményeképpen a jelenleginél lényegesen fejlettebb és gyorsabb szerverpark biztosítja a weboldalak kiszolgálását.

Önt, mint ügyfelünket érintő változások:

-    Az eddigi bejelentkezési azonosítók és jelszavak nem változnak, a számítógépen a beállított e-mail címek beállításaiban sem lesz változás, egyedüli problémaként a Thunderbird levelezőkliensben megjelenő „tanúsítványhiba” jelenségre lehet számítani. Ennél a hibánál mindössze el kell az új tanúsítványt fogadni és a levelezés zavartalanul működik tovább.

-    A költözést követően a tárhely adminisztrációs felületét felváltja majd a MediaCenter Ügyfélkapu, amely elérhető a www.mediacenter.hu weboldalon keresztül, illetve a webmail felület a www.levelcenter.hu címen keresztül lesz elérhető.

-    A költözésre várhatóan december 1 -2 hétvégéjén kerül sor, amely várhatóan 5-10 órás, adatvesztéssel nem járó éjjeli üzemkieséssel fog járni.

-    Az eddigi előfizetési díjak változatlanok maradnak. A szolgáltatási díjcsomagokat felváltják a MediaCenter díjcsomagok. A jelenlegi díjcsomagját abba a  MediaCenter díjcsomagba konvertáljuk, amely paramétereiben a legközelebb esik a jelenlegi díjcsomagjához. Ehhez felfele kerekítünk, tehát minden esetben a jelenleginél nagyobb tárhellyel és jobb paraméterekkel fog rendelkezni a szolgáltatása, változatlan áron.

A költözés után felmerülő problémákkal az Azonnal Kft eddig megszokott elérhetőségén túl, forduljanak bizalommal a MediaCenter ügyfélszolgálatához is.


MediaCenter Hungary Kft ügyfélszolgálata:

Telefonszám:
76 / 575-023, illetve 76 / 506-618 (hétfőtől-péntekig 8-18h, szombaton 8-12h)

E-mailes elérhetőségek:
Szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekben: mediacenter@mediacenter.hu
Műszaki ügyfélszolgálati kérdésekben: muszaki@mediacenter.hu

Vissza a nyitóoldalra >>